Omdat er een verschil is tussen
besparen en dúúrzaam besparen!

Omdat er een verschil is tussen
besparen en dúúrzaam besparen!

LED voor werkplaats / kantoor

Hierbij gaan wij verder dan menig andere installateur. Waar onze collega’s er doorgaans voor kiezen om de bestaande elektronica te laten zitten en in geval van TL’s een LED-starter te plaatsen adviseren wij om alle oude elektronica te verwijderen/ontkoppelen, nieuwe lampvoetjes te gebruiken en deze met nieuwe bedrading aan te sluiten.

Reden hiervoor is dat de oude VSA (voorschakelapparaat) ondanks de LED TL nog steeds stroom verbruikt en in de toekomst voor storingen kan zorgen en de lampvoetjes en bedrading vaak uitgedroogd zijn door het UV licht van de oude TL.

Door het totaal verwijderen c.q. vervangen van alle onderdelen bent u weer gegarandeerd van vele jaren plezier van uw armatuur.

Zoals u kunt lezen bij “Werkwijze” kunt u kiezen uit verschillende installatiemogelijkheden. Als u er voor kiest om de werkzaamheden uit handen te geven zullen wij, eventueel in samenwerking met uw eigen installateur, de installatie voor u verzorgen. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door moeten kunnen blijven gaan installeren wij op het tijdstip wat u het beste uitkomt.

Dus ook in de avond of in het weekend!