Omdat er een verschil is tussen
besparen en dúúrzaam besparen!

Omdat er een verschil is tussen
besparen en dúúrzaam besparen!

Onze werkwijze

Wij van LED Kompas zijn van mening dat het verduurzamen op het gebied van energieverbruik niet veel geld hoeft te kosten. Dankzij onze unieke formule wordt het overschakelen van de oude dure gloeilamp, PL of TL naar de relatief goedkopere LED verlichting voor elk budget haalbaar.

Onze werkwijze is als volgt:

ADVIES

LED Kompas adviseert gratis en volledig vrijblijvend wat de beste methode is om de verlichting te verduurzamen.
Onze visie is om, indien mogelijk, de huidige verlichtingsarmaturen om te bouwen naar LED

INSTALLATIE

CONTROLE

Indien men gekozen heeft om zelf of samen met LED Kompas de installatie uit te voeren kunnen wij na afloop van het project een controle verzorgen waarbij we dat deel van de werkzaamheden dat door de VvE is uitgevoerd nog eens extra nalopen. 

ADVIES

LED Kompas adviseert gratis en volledig vrijblijvend wat de beste methode is om de verlichting te verduurzamen.

Onze visie is om, indien mogelijk, de huidige verlichtingsarmaturen om te bouwen naar LED.

In veel gevallen is het armatuur nog in orde, maar is de elektronica verouderd en gebruikt deze onnodig veel energie.

Hierin zien wij de eerste besparing.  We hoeven maar een gedeelte van het armatuur aan te passen zonder dat het hele armatuur verloren gaat. Naast een besparing voor de VvE op de kosten levert dit ook voor het milieu voordelen op.

Onze ombouwsets zijn modulair opgebouwd. Dit heeft als voordeel dat bij een eventuele storing alleen het kapotte component vervangen hoeft te worden vervangen i.p.v. de gehele ombouwset.

Dit scheelt in zowel tijd als kosten en ligt bovendien volledig in de lijn van ons streven naar verduurzaming.

Mocht het ombouwen van bestaande armaturen technisch niet mogelijk zijn, of zien wij vanuit veiligheidsoverwegingen redenen om dit af te raden, dan kunnen we kijken naar een gedeeltelijke of volledige vervanging. Ook hier streven we naar een armatuur dat opgebouwd is uit losse (vervangbare) componenten.

Op die manier maken wij voor iedere klant een advies op maat.

Desgewenst kunnen wij een berekening maken hoeveel er uiteindelijk bespaard kan worden op de verlichting en wat de geschatte terugverdientijd is. Want dat laatste maakt het juist interessant!

INSTALLATIE

In geval men uiteindelijk kiest voor één van onze LED oplossingen, dan komen we bij de installatie terecht. Ook hierin kunnen wij maatwerk leveren.

Onze ervaring heeft geleerd dat er bij veel bedrijven en VvE’s technische mensen aanwezig zijn die zelf (kleine) werkzaamheden uitvoeren. Aangezien in veel gevallen het ombouwen, plaatsen van renovatiekits of het vervangen van armaturen voor deze groep vrij eenvoudig is kunnen wij vaak alleen al door middel van een korte instructie ter plaatse de mensen op weg helpen met het project. Ook op die manier kan men al vrij eenvoudig veel geld besparen.

Vindt u het project toch te groot om het helemaal zelf op te pakken?

Ook hierin kunnen wij u helpen. Wij kunnen samen met deze technische mensen het project oppakken.

Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt wie welk deel van het project uitvoert en men kan tijdens het installeren altijd terugvallen op één van onze adviseurs. 

Uiteraard kan men er ook voor kiezen om de installatie al vanaf het begin volledig uit handen te geven. In dit geval zullen wij, eventueel in samenwerking uw installateur of één van onze partners , de installatie voor u verzorgen.

CONTROLE

Indien men gekozen heeft om zelf of samen met LED Kompas de installatie uit te voeren kunnen wij na afloop van het project een controle verzorgen waarbij we dat deel van de werkzaamheden dat door u is uitgevoerd nog eens extra nalopen. 

Zoals u hierboven ziet maakt LED Kompas het verduurzamen van uw verlichting laagdrempelig. 

Door de ruime keuze mogelijkheden die wij hierboven hebben geschetst kunt u flink besparen op de kosten zelf en zal de terugverdientijd daarmee korter worden.

LED Kompas maakt het verduurzamen van uw verlichting laagdrempelig.

Door de ruime keuze mogelijkheden die wij hierboven hebben geschetst kunt u flink besparen op de kosten zelf en zal de terugverdientijd daarmee korter worden.

Voordelen van onze ombouwkits zijn dat ze  uit losse componenten bestaan die onderling uit- wisselbaar en compatible zijn waardoor verschillende combinaties in kleuren en wattages mogelijk zijn. 

Daarnaast kiezen wij, in verhouding tot andere leveranciers, voor een groot aantal LED’s per plaat, wat er voor zorgt er voor dat de LED’s minimaal worden belast (30-40%). 

Hierdoor wordt de levensduur verlengd en kunnen we een mooi egaal lichtbeeld creëren.

LED Kompas maakt alleen gebruik van LED producten die volledig zijn goedgekeurd door de Europese en Nederlandse keuringsinstanties.

In de bijlage hebben we enkele voorbeelden van onze duurzame LED oplossingen toegevoegd.

Benieuwd wat LED Kompas voor u kan betekenen? Interesse in een proefplaatsing?

Neem gerust contact met ons op. Desgewenst komt één van onze adviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend advies, ook ’s avonds of in het weekend.